main maintrac

Maintrac este un test conceput să le redea pacienților de cancer ceva ce cred că au pierdut: controlul asupra evoluției stării lor de sănătate. Când primești acest diagnostic și începi un anume tip de tratament, ai mereu senzația că participi la o loterie, că este o chestiune de noroc să afli că medicamentele primite au funcționat, că nimic nu este și nu poate fi sigur în privința tratării.

Maintrac îi permite bolnavului să nu aștepte la nesfârșit testând tratamente care poate nu i se potrivesc și să irosească, astfel, timp atât de prețios, să-și piardă puterile luptând cu efecte adverse care puteau fi evitate. Îi oferă din start posibilitatea unui tratament personalizat și eficient. Îi poate spune oricând dacă schema de chimioterapie în care a intrat sau în care este programat să intre este sau nu cea potrivită pentru el.

Acest produs german, disponibil și în România exclusiv prin Torus Pharma, monitorizează celulele tumorale din sânge și în funcție de evoluția lor poate indica succesul sau eșecul chimioterapiei. Maintrac face mai mult decât să spună că medicamentele pe care le primim sunt cele potrivite sau nu – prin utilizarea unor doze standard de medicamente în laborator, specialiștii pot spune cu ce trebuie înlocuită medicația actuală dacă nu vine cu rezultatele sperate. După terminarea tratamentului, tot Maintrac este cel care poate indica riscul de recidivă înainte ca aceasta să se transforme în necruțătoarele metastaze văzute de medici la computerul tomograf sau la radiografie.

Dacă vrei să te asiguri că primești tratamentul potrivit încă după diagnosticare, că folosești la maximum fiecare zi de luptă cu cancerul, că știi mereu care îți este situația în terapia de menținere și că poți depista rapid orice posibilă recidivă, atunci răspunsul este Maintrac.

sursa foto: ©Shutterstock