TORUS PHARMA COMPANY SRL (Societatea) este obligată să iți protejeze datele tale cu caracter personal. Societatea are naționalitate română și este înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J40/7825/2013 și iși desfășoară activitatea în București, Calea Dorobanților nr 51, et 1, apt 3, București

Societatea poate fi contactată prin e-mail la adresa office@toruspharma.eu, persoana care răspunde de protecția datelor personale este Isabela Komporaly și ii poți scrie la aceeași adresă de email.

Ai primit acest e-mail ca urmare a consimțământului pe care tu l-ai acordat Societății la înscrierea pe site-ul www.testulmaintrac.ro sau ca urmare a faptului ca ai contactat (pe e-mailul office@toruspharma.eu sau pe numărul de telefon 021 410 94 94) din proprie inițiativă Societatea și/sau i-ai trimis pe e-mail date personale, medicale și/sau biometrice și iți arată cum sunt prelucrate datele cu caracter personal și/sau datele medicale și/sau datele biometrice pe care le colectăm de la tine sau pe care tu le furnizezi Societății. Ești invitat/invitată să citești cu atenție următoarele condiții în scopul de a întelege pozitia și practicile Societății cu privire la datele tale cu caracater personal, datele tale medicale și datele tale biometrice și modul în care acestea sunt prelucrate de către Societate.

 

INFORMAȚII PE CARE LE COLECTĂM DE LA TINE ȘI TEMEIUL LEGAL AL COLECTARII

Când alegi să te inscrii pe site-ul www.testulmaintrac.ro sau să contactezi Societatea pe e-mail sau prin telefon tu furnizezi informații Societății în scris sau verbal. Aceste informații sunt date personale, date medicale și date biometrice pe care Societatea are obligația să ți le protejeze, dacă tu decizi să ii dai aceste date.

Datele personale pe care le vom colecta de la tine, pot fi: nume, prenume, adresa de e-mail, CNP, contul bancar, data nașterii, date priviind starea ta de sănătate, precum și tratamentul urmat.

Fără consimțământul tău, Societatea nu iți poate utiliza datele personale.  Ești liber să iți oferi datele personale, din voință proprie și poți oricând să iți retragi consimțământul, contactând Societatea la adresa de e-mail office@toruspharma.eu.

 

UNDE STOCHEAZA COMPANIA DATELE TALE PERSONALE

Toate informațiile pe care le oferi Societății, vor fi stocate pe serverele noastre, într-o aplicație specifică. Va exista un număr limitat de persoane din cadrul Societății, care vor avea acces la informațiile tale. Societatea iși rezervă dreptul de a lua toate măsurile necesare, pentru a se asigura că datele tale personale sunt procesate în siguranță și în acord cu formularul de consimțământ.

Informațiile pe care Societatea  le are de la tine nu sunt transferate și stocate în afara Spațiului Economic European.

 

FOLOSIREA INFORMAȚIEI

Societatea utilizează datele personale, medicale și biometrice pe care le primește de la tine, cu scopul de a le transmite mai departe laboratorului care realizează analizele medicale solicitate de tine.

 

DEZVALUIREA INFORMATIEI

Societatea va dezvălui datele tale personale, medicale și biometrice laboratorului care realizează analiza solicitată de tine și medicului tău curant sau de specialitate.

 

PENTRU CÂT TIMP VOR FI REȚINUTE DATELE PERSONALE

Societatea iti va reține datele personale, medicale și biometrice până când tu decizi să retragi acest consimțământ fie prin e-mail la adresa de mail office@toruspharma.eu, fie direct, în scris, la sediul societății. Iți poți retrage oricând dorești acest consimțământ. Trebuie să știi că în măsura în care avem obligația prevazută de lege să pastram datele tale, va trebui să respectăm această obligație.

 

ACCESUL, CORECTAREA ȘI ȘTERGEREA DATELOR PERSONALE

Ai dreptul de a cere să accesezi aceste date, de a fi corectate și șterse de către Societate, poți cere portarea datelor tale personale, medicale și biometrice, poți limita procesarea de date și poti refuza procesarea datelor personale trimițând un e-mail în acest sens la adresa de e-mail office@toruspharma.eu , cu excepția situației în care suntem obligați prin lege să păstrăm aceste date ale tale.

Ai de asemenea dreptul de a înainta orice plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

CONTACT

Întrebări, comentarii și cereri, privitoare la acest formular de consimțământ sunt binevenite la adresa office@toruspharma.eu